Through the lens

lite snaps från de senaste dagarna:


jag har haft årets jävla mensvärk, så jag ställde in min dag och tog ett mysigt bad istället.


pussat på min favvo.


och just det, jag har haft min första surflektion – ska berätta mer om det! och jag fick ett nytt sår på högerbenet, nu har jag minnen längs hela smalbenet från bland annat box jumps, skateboard, segway och surfing. som en liten minnesplats.


jag har bakat mina rawballs, och de blev ju så goda att vi åt upp alla på en kväll haha.


hängt på kontoret med dessa favoriter.


spelat strandtennis med Timbo.


och så har jag lånat Timmies elcykel, vi har lag på hjälm här så det var bara att dra på svampen haha. hans elcykel gick i 43 km/h, så jäkla snabb. man gasar med handen så man behöver inte ens paddla med fötterna haha, känns typ som en moppe.

nu ska vi se klart vår nya serie som vi bara har ett avsnitt kvar på, woho!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li says:

  Vad heter serien? =)

  • Jennifer Green says:

   Toy Boy, så bra faktiskt men finns bara en säsong. Det är en spansk serie om ett mord, och så en massa manliga strippor! 😜

 2. Klara says:

  Ett supertips mot mensvärk: naproxen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?