I keep it juicy juicy, I eat that lunch

denna låt är fan en riktig feel good-låt för alla juicy azzes out there.

tänk att jag hade en period när jag var typ 15-16 då jag försökte få min rumpa att se mindre ut och ofta hade toppar som täckte den, numera är det tvärtom. it’s not perfect but I love it.

dock drabbas jag som många andra av hjärnspöken ibland och försöker verkligen att peppa mig själv att jag är fin som jag är. då försöker jag tänka på hur farligt det är att jämföra sig med andra, hur mycket sämre jag mådde när jag var 10 kilo lättare och hur oviktig vikten egentligen är. man ska ju MÅ bra och embrace:a sig själv.

This entry was posted in /Music. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  100%! Jag blev så inspirerad av dig för ett par år sedan när du la ut texten ”Comparison is the thief of joy” och tänker ofta på det när jag börjar jämföra mig med andra.. Jag avundas vissa och somliga avundas mig. Man bör verkligen bli bättre på att uppskatta sig själv mer, man är så mkt finare än vad man tror <3

  • Jennifer Green says:

   Men åh visst är den meningen bra och så sann! Och det är precis som du säger, man vill alltid ha nåt som nån annan har eller byta ut något – men man ska ju fokusera på det man inte vill byta ut och lära sig tycka om helheten liksom 💫

 2. Maja says:

  ❤️❤️❤️

 3. Johanna says:

  10 kilo mer sen när?! Det är galet för jag tycker att du har haft lika fin kropp så länge jag följt dig. Fit and feminine.
  Det är också galet att vi alla har dåliga perioder, man känner sig ibland ensam om det så det blir ju ändå en tröst att även de vi ser upp till kan ha dålig självkänsla. Uppfattar ändå dig som en med bra självförtroende och rätt chill mot kroppshets och utseendefixering. Tack för en rolig blogg.

  • Jennifer Green says:

   Tack fina, och tro det eller ej men 10 kilo plus sen typ 2011. Dick var jag bara skinn o ben då, mitt hår var tunnare och sämre hy.
   Ja precis, jag tror faktiskt att ALLA känner sig missnöjd mellan varven. Men så är vi ju så fina precis som vi är i alla former, storlekar och färger ☺️🙏🏼

 4. Alma says:

  Verkligen så viktigt att inte stirra sig blind på vikten! Jag har alltid vägt “mer”, är 176cm & väger mellan 70-75. Minns så väl när jag va hos barnmorskan en gång för att förnya p-piller, jag var kanske 20. Hon frågade vad jag vägde & jag svarade 73kg. “Nää men det tror jag inte!” “Hmm jo jag väger 73..” “nej men det tror jag inte, jag skriver 65!” Asså jag har vägt 65 en liten period i mitt liv runt 22-års åldern men då var jag skinn och ben! Och man minns så väl hur hennes ord satte sig i huvudet, att oj jag måste gå ner ÅTTA kilo! Jag var ju redan smal liksom. Så nu är det superskönt att jag inte längre bryr mig utan reagerar snarare på om byxorna skulle sitta för tajt eller för löst haha.

  • Jennifer Green says:

   men asså preach! och fett oskön kommentar av barnmorskan, att hon inte fattar vad hon kan trigga folk genom att säga så – man blir ju matt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?