Ambushed

hur rädd man blir när man blir attackerad av en böna på solstolen?

haha asså jag har svinsnabba reflexer trots att jag är så lättskrämd, och Timmie envisas om att skrämma mig hela tiden. hoppar han inte fram från en gränd så kommer han ålandes under bordet som en orm haha.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Elin skriver:

    Vet inte om det är medvetet att kommentarerna är avstängda på rumpinlägget men asså – så sannnnt! Lyssnade på podd häromdagen där man tog upp att så länge man själv är nöjd med en prestation är det väl egentligen helt ovidkommande vad andra tycker om den (vem bestämmer egentligen vad som är en bra prestation eller inte??). Så himla gött att tänka så. Vi är alla BÄST och värda att må bra. Woop!

    • Jennifer Green skriver:

      Nej det var faktiskt inte meningen men tack för du sa till 😅 ja men ellerhur, så jävla sant alltså!! 👊🏼😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?