Raw and delicious

Timmie kom hem och sa att han hade köpt ”Hannah Montana-glass som jag kommer gilla”, så jag blev duktigt glad när det var glass från Lily & Hanna han hade köpt. jag köper alltid jordgubbssmaken men nu har jag minsann en ny favorit!


cookie & caramel, så jäkla god! deras glass är vegansk så jag förstår inte hur de får till konsistensen för den påminner verkligen om ”vanlig” glass.


vaniljglass med kolasås och kakbitar. yummmm!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elisa skriver:

  Hahaha, alltså män och namn på saker. Min pojkvän glömmer allt jag gillar och min pappa är snäll och överraskar mig med min favvochoklad Smack, eller Smock (Smash alltså då!) suck! Men man får ändå ge honom å Timmie A for effort! :-D

  • Jennifer Green skriver:

   hahah, vadå har du inte smakat Smock? ;) ja men ellerhur, man får vara glad för det lilla liksom haha!

 2. Elisa skriver:

  Hahaha, eller huur?!! Kan iofs säga att hade det funnits ett choklad som hette Smock hade jag som chokladälskare säkert provat det med! :-D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?