The carpet issue

igår hittade jag en matta till köket som var fin men inte helt klockren. jag körde en omröstning på instagram och den fick verkligen inte stående ovantioner så att säga, haha. men I appreciate your honesty!

så matt-jakten fortsätter. jag skulle helst vilja ha en precis likadan fast enfärgad. både pris, storlek och material var perfekt – men mönstret gav inte riktigt köket rättvisa.


resultatet so far är väldigt jämnt.

undrar ni vad Timmie tyckte? hans enda kommentar var “Den ligger lite snett” haha. han tycker typ allt är fint. det blev iallafall SÅ mycket mysigare med en matta i köket. vi har haft det så Här tills nu men plötsligt fick jag för mig att jag ville ha en matta.

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elinor says:

  Vart har du köpt den syntavlan/lampan? 😂 Superfin!

  • Jennifer Green says:

   Syntavla 😂😂 När min morfar såg den höll han för ena ögat och ba “A.. N… D..” hahah!
   Tack, jag älskar den! Den är från bxxlght.com, såg nu när jag gick in att de verkar ha planer på att lägga ner 😳, men de säljs just nu på Rum21 och Åhléns så kolla där :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?