Crew neck and stripes

jag belv så exalterad när jag hittade denna sweatshirt online att jag råkade beställa den två gånger, haha. jag hade tänkt att returnera den ena men så passade den Miche perfekt så hon fick den istället – hör ni vilken ängel till syster man är. men något får hon ju ha efter allt hon har stått ut med mig.


jag inviger den direkt till träningen, vill nästan inte svettas i den för den känns för fin.


/änglen.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Miche skriver:

  Aww, ja, världens bästa syster (dock delad förstaplats med Natta, hehe). Du har faktiskt alltid varit familjens ängel, alltid så jäkla oskyldig i allt du gör (haha!).

  Hur som, tack för tröjan sisi, love you big time!

 2. Ebba skriver:

  Du är så vacker!! Är tröjan från Nike? :)

 3. My skriver:

  kan du inte lägga upp tips på olika träningstights som du tycker är bra? :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?