Store tour

i samarbete med Normal Sverige

känner ni till butiken Normal? det är en relativt ny kedja i Sverige som har ett brett sortiment av märkesvaror inom skönhet, hushåll och basvaror till sjukt bra priser. jag hittade dit första gången i höstas och blev skitglad när de hörde av sig och ville göra ett samarbete.

så tillsammans med Normal har jag gjort en video där ni får hänga med mig på en shoppingrunda i deras butik! de har nämligen en kampanj i sina Helsingborgsbutiker den 22–23 feb där du får en mascara från Max Factor på köpet när du handlar för över 200 kronor. läs mer om kampanjen Här. SÅ hemskt att se sig själv på film men riktigt roligt format på samarbetet.

häng med mig och se vilka mina favvoprodukter är – jag la dessutom till subtitles för er som tycker min skånska är svår att förstå haha (tryck på CC för att av-/aktivera)! och så fick ni lite bloopers i slutet. hoppas ni gillart!


länk till videon Här. välj HD för bästa kvalité.

This entry was posted in /Videos. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johanna says:

  Bra video men framförallt supermysig dialekt 😍😍

 2. Nathalie Green says:

  Bästa 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

 3. Tess says:

  Jaa jag gillart!
  / Hoppas på en comeback för dina vloggar 😏

 4. Emina says:

  BÄSTA TJEJEN! ❤️

 5. C says:

  Var är din snygga tröja från?

 6. Regina says:

  😂😂😂😘❤️

 7. Lina says:

  Du är såå fin och charmig! Man blir glad av att se dig 🤗🌟

 8. Lisa says:

  Haha wow! Älskar bloopersena

 9. Sandra says:

  Sååå bra!!! 👏🏼👏🏼 Ditt ansiktsuttryck 1:56 är guld 😂

 10. Jessica says:

  Hahaha älskar dina bloopers 😄

 11. Fia says:

  Såå kul video! Jag har inte hört dig prata tidigare så nu läser jag plötsligt din blogg på skånska 😂😂

 12. Lovisa says:

  Vilken rolig video!!

  Vilken storlek har du på tröjan? Hur lång är du? Är den normal i storlek? Såå fin!

  • Jennifer Green says:

   Taaack! ;D Jag har S, jag är 170 och tycker den sitter bra. Det är ju en resår i botten som jag vikt in för jag tycker det är snyggare så den går att få längre också liksom! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?