When in marketing

vissa arbetsdagar undrar jag vad jag ens håller på med, haha. jag jobbar ju med marknadsföring, men mellan möten och creddiga event så får man ibland rycka in och göra lite annat.


igår kändes det som att jag jobbade på Toys lager igen, vi behövde rensa i källarförrådet och eftersom jag och min kollega har mycket grejer där (typ spons, giveaways och rollups) så fick vi minsann fixa det själv. här ser ni allt som skulle väck.


och idag leker jag affär! vi har en pop-up butik på Mobilia som behöver bemannas och vi har alla tagit en dag var. idag fick bli min, min nya grej är ju tydligen att jobba sex dagar i veckan.

men omväxling förnöjer, som man brukar säga! /multitaskern

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?