On Mondays we fight

igår blev det ett svettigt men svinkul boxpass på FNF, och precis innan det drog igång överraskade Diddi mig med lindor och sa att “det är på tiden du börjar med det”. HUR söt! och jäklar vilken skillnad det var att fightas med lindade händer, de typ stabiliserade hela handleden och fick mitsarna att sitta som smäck.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johanna says:

  Hur fasen är det att boxa med så långa naglar? Genuint nyfiken 😅

  • Jennifer Green says:

   Haha, det går faktiskt bra! Ska fila ner tummarna lite för de slår i ibland, inte så de bryts men det känns lite liksom. Jag har ju handskar så naglarna är rätt skyddade.

 2. Felicia says:

  Haha, när jag läste “överraskade mig med lindor” trodde jag först att du menade chokladen. Mvh beroende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?