Weekend snaps

min helg i några snaps:


den startade med en middagsdate efter jobb i fredags, jag mötte Emelie och Mathilda på Marias Tapas och efter en veckas feber var jag SÅ taggad på att hänga med kompisar att jag tog på mina största hoops och tog en selfie i trappen.


nästa stora glädjerus fick jag morgonen därpå när jag startade dagen med ett träningspass. jag ville typ krama crosstrainern för att jag hade saknat den. jag är fortfarande hostig och så, så det blev ändå rätt lugnt tempo.


efter träningen blev det en snabbis på stan med dessa två.


och när klockan slog tre var det dags att dra på sig denna snygga HD-jacka för lite jobb på HIF:s sista match i superettan. det var så jäkla kul då jag träffade så himla många vänner jag inte sett på länge, och jag kände mig som 17 igen då jag och Lollo jobbade på HIF i sex år när vi var yngre.


efter lite lördagsjobb väntade en tjejkväll hos Mery som fyllt år, på inbjudan stod det ”chillkväll med spel och dessertbuffé” samt ”dresscode: basic bitch” – och hon levererade därefter.


när vi vaknat till liv i söndags så var det dags för favoritstunden: en iskall celle i bilen med favvolåten på högsta volym.


och vädret var precis såhär mysigt.


vi gjorde smoothie bowls till lunch som vi toppade med massa gott vi hade hemma.


och efter att ha tvättat en sväng så traskade vi till stan för familjemiddag på Pinchos.


när vi hade ätit oss igenom halva menyn och babblat non stop så sa vi hejdå, gick och handlade och fixade matlådor.

nu ser jag fram emot livet som feberfri och startar veckan med jobb i Malmö följt av boxning med Diddi – tjoho!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?