Step forth or step off

gissa vem som har skaffat Spotify?

haha, inte en dag för tidigt kanske ni tänker. men sanningen är att jag har laddat ner musik till iTunes, och när min dator förstördes i somras så försvann alla låtar då inget gick att rädda. jag har däremot haft kvar musiken i mobilen men inte kunnat uppdatera spellistorna, men när min mobil gick sönder förra veckan och jag fick en ny så var alla låtar puts väck.

så nu ska jag bara försöka minnas alla mina favoritlåtar. Här hittar ni min spellista till gymmet just nu – en skön blandning av rnb, dancehall och lite rap.

Det här inlägget postades i /Music. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara skriver:

    En ny följare 🙋🏼‍♀️
    Jag följde dock redan ngn lista du lagt upp som verkar vara från 2011. Were you on a break? 😏

    • Jennifer Green skriver:

      Wohoo! Hahah ja men något i den stilen ;) jag hade ett gratiskonto som jag aldrig använde, jag bara delade några spellistor för rätt många år sen. Jag lät de ligga kvar dock eftersom de var folk som följde de, vill ta bort de men ska först fota av så ingen blir av med musik de gillar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?