The beauty and the weirdo

ändå bra pojkvänsbetyg

kollega: vadå bråkar ni så sällan?

jag: ja, vi har inget att bråka om liksom

jag: Timmie är perfekt

jag: det är jag som är speciell bara

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li skriver:

    Min sambo och jag bråkar inte heller särskilt ofta, finns inget att bråka om utan vi löser konflikter som dyker upp när de dyker upp. Klart man kan bli irriterad men vissa saker kan man ju inte ändra på hos någon annan ändå, man får leva med det kan jag tycka. Är det riktigt allvarligt får man ju prata igenom det och skulle det inte gå att lösa är det kanske bättre att lämna, Eller?

    • Jennifer Green skriver:

      men ellerhur, så skönt! sen kan vi dock tjafsa om riktigt konstiga grejer men sällan större bråk så vi blir ovänner. hade ett sånt förhållande igång och det suger ju musten ur en asså!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?