Instead of getting older, we level up

idag fyller jag år, woho!

jag har tagit ledigt från jobb idag och ska bara ha det nice med familjen, har varit peppad hela veckan fast kanske mest för att få vara ledig haha. hoppas ni får en fin dag, här har ni mina 11 senaste födelsedagar i 22 bilder. så kul att fylla på den gifen varje år och titta tillbaka, särskilt när man ser att samma gäng har hängt med mig så länge nu <3

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Grattis!! 😁

 2. En annan Sandra :) skriver:

  Oj vad sjukt.. jag har följt dig sen du var minst 16!!? Innan brännskador och fotbollsalex. Du har blivit en del av min vardag och det är så himla kul att följa dig.
  Grattiskramar från Malmö!

  • Jennifer Green skriver:

   haha men shit, vad sjukt när man hör det. så roligt att du har stannat alla dessa år, och tack! <3

 3. Nina skriver:

  Grattis!
  Min sambo och jag ska till Boracay i december, har du ngt tips på bra hotell? Har googlat men blir lite osäker på vilken zon aom är bäst. Gärna även tips på saker att göra där :))

  • Jennifer Green skriver:

   taack! åh vad kul, Boracay var så jävla fint asså! trots att det är en av de mer turistiga öarna så kändes det nästan orört för att där var så jäkla rent och vackert.

   vi bodde på station 2, i mitten. det var perfekt för på dagarna hängde vi på station 1 vid Friday’s varje dag (helt magiskt där!), och på kvällarna var vi mer mot station 3 där det var asnice uteserveringar och barer. vi bodde på Diamond Water Edge Resort som jag gillade, skitfina rum, riktigt fräscht och bra pris. de hade egna solstolar också men vi ville ändå upp mot Friday’s :)

   vi hade rest runt så jävla mycket när vi kom dit, så vi lämnade aldrig ön under de 5 nätter vi var där. annars finns det bra utflykter om ni vill se mer. vi hade det mest nice, körde SUP, hyrde jet-skis, paddlade glasbåt, åkte helikopter runt ön, tog massage och käkade bästa maten på hela resan! lite dyrare jämfört med de andra öarna vi besökte men fortfarande billigt i Sverigemått. ni kommer ha det ASBRA där, vill tillbaka!

 4. Kattis skriver:

  Wooho Grattis!!

 5. Mathilda skriver:

  Geattisgrattis! Kram

 6. Linda skriver:

  Grattis Superjenni! 🎁

 7. Sara skriver:

  Grattis fina du! :)

 8. Natalie skriver:

  Stort grattis på födelsedagen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?