Past week in eleven

förra veckans highlights i en Veckans-lista:

veckans bästa
Tomorrowland – jag kommer nog tjata om detta ett tag, haha. Här får ni det i bilder.

veckans märkligaste
att jag råkade svälja en lime. jag skulle ta en stor klunk av min drink och bara kände hur jag fick min lime genom halsen haha.


veckans godaste
detta frukostställe som vi hittade i Bryssel, dedär blåbärspannkakorna var så jäkla goda. de serverades med någon god kräm och sirap med pistagenötter i.

veckans tur i oturen
att Timmie köpte en flaska vatten i en vending machine som fastnade, blev så arg att han skakade maskinen och istället fick han ett choklad haha. bättre än vatten om ni frågar mig.

veckans snällaste
p-vakten som hade gett oss böter, men raderade den när Timmie snällt sa att hans tjej inte visste att man inte fick stå i en korsning. ops liksom.


veckans spelning
Hardwell, jag kan fan inte komma över hur grym han var och var tvungen att kolla i repris för att minnas allt haha. ÄLSKAR introt med Conor McGregor och att han inleder med Eminem. klippet ovan är hela hans set, lite mer progressive house emellanåt men det var så jävla fett live asså.

veckans sämsta
att jag dränkte min dator i vatten, och måste köpa ny. tur för bloggen att jag har en jobbdator jag kan ta med mig hem annars hade här ekat tomt. synd för plånkan bara.


veckans krängarmål
att jag råkade äta upp hela detta choklad på under en timme i veckan, men fan vad gott det är! önskar ibland att jag var en sån som kände sig nöjd efter några rutor.

veckans längsta
att vi gick FYRA MIL på ett dygn i Belgien, hur sjukt? misstänker att en del av den sträckan är som vi dansat och hoppat men telefonen tror att jag gått.


veckans sötaste

detta klipp på lilla Cupid med sin stora anka, jag dör ju!!

veckans dyraste
att jag köpte en rostad macka på flygplatsen för 6 euro. och så fick jag inte ens smör, haha. tröttaste och dyraste mackan i mitt liv.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Haha, mycket kul händer dig på en vecka 😂

 2. Maja skriver:

  Haha, dina listor!

  Tips angående datorn är att kolla om du har allrisk (drulle) i din hemförsäkring så kanske du kan få visst värde ersatt = inte riktigt lika dyrt för plånkan :)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för tipset, tyvärr hade jag drulle förr men tog bort det då jag ”inte är lika slarvig längre”. Känns nog gött såhär i efterhand haha ;)

 3. Katarina skriver:

  Hej! Minns du vad frukoststället i Bryssel hette? Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?