Here’s a potato

jag skrattade högt när jag gick förbi denna lapp imorse:

varför är där en potatis? jag fattar inte. så random att jag fick en skrattattack haha.

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Vill minnas att potatis är en fin gåva i vissa länder. Liksom ”ursäkta att vi har stängt, här får du en fin potatis”.. men jag kan ha mycket fel för mig också 🙄

 2. Maja skriver:

  Var inne en del på 9Gag för några år sedan och så fort någon hade gjort en lång post (= jobbigt att läsa) la de in ”sorry for the long post, here’s a potato” i slutet. Tror att det började som ett internskämt mellan Portal 2-spelare men är inte helt hundra. Sätter dock en potatis på att ägaren är nån som gillar here’s a potato-meme :)

  • Jennifer Green skriver:

   jag tänkte också på 9gag direkt, haha! men det är en massagesalong med en äldre thailändsk kvinna som inte pratar så bra svenska, så jag kände att 9gag inte riktigt var hennes forum. men vad vet jag ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?