Doggie feber

vet ni vad jag har blivit för människa? en sån som stannar för att klappa främmande hundar, alltså en riktig liten pensionär haha.

men asså jag DÖR ju. häromdagen satt en liten valp utanför Coop så jag var tvungen att sätta mig bredvid haha.


titta denna sötnos jag stötte på för något tag sen, så mysig!

Det här inlägget postades i /Pets. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johanna skriver:

  Aw jag är likadan. Älskar djur ❤️

 2. Frida skriver:

  OBS! Jag älskar också hundar men tänk på rabiesrisken utomlands!! De pratade om detta tidigare i veckan på Nyhetsmorgon :(

  • Jennifer Green skriver:

   ja Timmie brukar säga till om det :/ ibland har det varit några hundar som sett halvsjuka ut, då har vi bara köpt lite mat och lagt i en hörna utan att klappa. så synd asså!

   • Frida skriver:

    Det de nämnde på Nyhetsmorgon var att även rabiessmittade hundar som inte själva fått några symptom ännu ändå kan föra smittan vidare, därför kan man inte lita på om de ser friska ut eller inte, tyvärr.

    • Jennifer Green skriver:

     Jag förstår det. Kan dock inte utgå från att alla hundar jag klappar har rabies när 95% av de är i koppel med ägare som jag förutsätter tar sitt ansvar. Det smittar ju inte sålänge de inte slickar eller biter :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?