That mojo working

av någon oklar anledning så känner jag mig väldigt ofta iakttagen. och den känslan gör mig så himla obekväm och får mig att undra vad som är fel – har mina byxor spruckit, har jag nutella i ansiktet eller hänger det en kniv från väskan? typ så går mina tankar. allra helst på gymmet också så jag typ glömmer andas när jag springer eller typ glömmer hur man går och börjar lirka mig längs väggarna som en katt.

fast värst var en gång på mitt jobb i italien, jag skulle gå över en bro vi hade inne på kontoret och min chef lät mig gå före så jag riktigt kände i ryggen hur han glodde på mig. helt plötsligt började jag halta och typ släpade foten efter mig och blev helt svettig. hahah, så jäkla konstigt beteende nu när jag tänker efter.

ja, det var dagens bikt.

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  HAHAHAHAHA!! Förlåt, men jag skrattar 1. Åt det lilla huvudet som tittar fram och 2. Åt sista scenen med chefen 😂😂😂

 2. Rebecka skriver:

  Haha åh herregud vad roligt scenario med chefen!! Jag känner precis likadant. Från att jag går utanför ytterdörren tills att jag kommer hem.. Glömmer också hur man går 😂 Sjukt jobbig känsla!

  • Jennifer Green skriver:

   asså så konstig man är, haha! det första min kollega sa när jag kom in i rummet sen var ”Jen.. why are you blushing?” haha!

 3. Li skriver:

  Haha, när jag känner mig iakttagen lyfter jag hakan högre, sträcker på mig mer och fäster blicken långt fram och tänker att ska ni jävlas med mig så är jag beredd. Å andra sidan vågar väl ingen när man tar på sig hela bitchattityden liksom :D

  • Jennifer Green skriver:

   jag får försöka lära efter dig och stajla lite ;) ibland möter jag blickar och kan liksom snea om jag känner mig utglodd, men sen kan det ju också vara jag som inbillar mig att folk tittar haha

   • Li skriver:

    Försök dig inte på att gå sassy eller nåt, då bryter du bara benen, måste tillstå att jag faktiskt typ stukat foten när jag skullat gå med självförtroende haha =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?