Sneaker talk

säg hej till mina nya favoritskor:


ett par vita sneakers som jag dregglat över i år nu – och plötsligt kom de in i min storlek!


jag tycker de är så jäkla snygga, utan krydd de skönaste skorna jag har. de finns i flera färger men jag tycker de ljusa nyanserna är finast och tog dessa som är ljusrosa/beige.


så HÄR nöjd tjaj i mina nya dojjor! skorna finns Här i olika färger, de är mer pengar än jag vanligtvis lägger på ett par skor men de var jag värd nu!

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. SARA skriver:

  SÅ snygga!! Hela du är snygg 🤤🤤

 2. Joanna-livet med Aspergers syndrom skriver:

  Så snygga

 3. Kattis skriver:

  Vita sneakers till priset av hela min hyra.. haha!! Unnar dig känslan av att köpa något du längtat efter, och jag medger att dom är fina, men är du ibte rädd att fläcka ner så dyra skor? Jag hade nog behövt låsa in dom i ett skåp för att inte få stresspåslag ute :’)

  • Jennifer Green skriver:

   Men nää sluta, kan inte tänka så haha! Min kompis har haft de i 2 år och de är fortfarande kritvita, så jag får lära mig hur hon rengör dem. De är ju lyckligtvis läder som är enklare att rengöra än tyg, mest sulan jag oroar mig över ;D

 4. JoHanna skriver:

  Vad är det för söt liten rackare i hörnet 🐶🐶

  • Jennifer Green skriver:

   Naaaw såg inte ens hans huvud haha, fullt fokuserad på skorna. Det är Basse som vi passar några dagar, så gullig!

 5. Li skriver:

  Sjukt snygga! Jag vill köpa ett par av Ralph Lauren, men nu blir jag ju sugen på dina skor hahah =) får se vilka det blir, Ralph Lauren-skorna jag tittat på är till en tredjedel av dina Alexander McQueen, men så är de Alexander McQueen också så vi får väl se vilka det blir =)

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! Haha åh nej, vill inte vara bad influence får plånkan här! ;D Jag köpte själv Dessa skor för trevligare pris, och använder de så flitigt att jag nu bestämde mig för att slå till på dessa. Så det finns ju många andra snygga faktiskt! :)

 6. Marie skriver:

  Snygga! Älskar din stil! Hade varit roligt med ett inlägg om din favoritsidor för klädinspiration och klädköp :D Kan tipsa om Sneaker wipes från Sneaker lab (finns bl.a. på stadiums hemsida) som jag använder till mina vita sulor, älskar dem!!

  • Jennifer Green skriver:

   Tack snälla! Och tack för tipset, springer ner till Stadium på lunchen och ser om de finns där annars kollar jag online.
   Jag handlar mest på Boozt just nu faktiskt, alltid rabatter och de är skitsnabba både med leverans och retur. Blir även Nelly, Na-kd, Zalando och Asos ibland! :) Jag brukar sortera efter nyheter och kika in då och då, som typ när jag gör collages! :)

 7. Emina skriver:

  Kan man så ska man 💸 Du är så jävla snygg!!!

 8. Blomman skriver:

  Alltså nog för att det är ett par riktigt fresha sneaks, men VARIFRÅN är byxorna? LOVE

  • Jennifer Green skriver:

   haha, tack! älskar brallorna, köpte de på Cirkus i Helsingborg. märket heter Jascha Stockholm! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?