Everyday struggle

detta är mitt vardagsproblem numera:

jag slår fel portkod om och om igen innan jag inser att vi har bytt kod. jag brukar ändå ha lätt för siffror men av någon anledning så har 0880 etsat sig fast i min tummes minne trots att det nu är typ två veckor sen vi bytte.

jag får typ gå ner och slå den nya koden om och om igen tills den känns självklar.

PS. tips på hur man får bort ring-brännan på mittfingret mottages glatt

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Jag slår fortfarande 3123 hos mamma fastän dom bytte för längesen.. Det var 3123 i flera år innan ju, inte så konstigt då. Och 0880 är ju en superlätt, inte så konstigt den sitter haha!

  • Jennifer Green skriver:

   asså så konstigt hur vissa sifferkombinationer bara fastnar, samma med gamla telefonnummer. tur man inte byter personnummer så ofta annars hade det blivit rörigt ;D

   • Kattis skriver:

    Men asså ja! Haha jag kan fortfarande rabbla Albins hemnummer. Albin är alltså en kille i Stockholm som jag aldrig träffade, bara chattade och pratade i telefon med. Visserligen pratade vi MYCKET och jag ringde MÅNGA gånger men det är ju iaf minst 15 år sedan… haha men ändå.. 08xx86xx7 JAJJEMÄÄÄNNNN jag kan det än!

    • Jennifer Green skriver:

     Hahaha asså igenkänningsfaktor! Jag memorerade klasslistan i förskolan och typ tio år senare träffade jag också en Albin på en förfest och kunde hela hans adress utantill. Creepy tjejer 😂😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?