Diving into paradise

jag är en riktig wannabe när det kommer till reseplanering, haha! jag såg en bild på två killar i en overwater bungalow och ba DIT SKA VI! så jag bildgooglade och upptäckte att det var i Filippinerna. så sökte jag på platsen på insta och hittade en svensk tjej som jag hade förhör med om det.

där var så sjukt fint, båtresan dit mindre rolig men det har jag förträngt nu. jag förstår varför det kallas ”The Maldives of the Philippines” för det var så himla vackert.


Timmie och jag gjorde ett väldigt synkat dyk.


det heter Manjuyod Sandbar och är ett hotell som har 4 bungalows mitt ute på öppet hav, så man tar sig dit med båt. de går att hyra över dagen eller för ett dygn. ett måste om ni är i krokarna, det ligger mellan Oslob och Bais ungefär.


då och då paddlade en liten båtbutik förbi där man kunde köpa dricka och snacks.


han hade bland annat kokosnötter som vi slukade, så gott!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Haha så fint med en båtbutik! Hur fint själva stället är vill jag varken tänka på eller kommentera pga är rätt så himla avundsjuk.. haha!!

  • Jennifer Green skriver:

   Sorry sent svar, internet är kaos! Haha asså så söt så simma han till oss med det vi handlade!

 2. Sara skriver:

  Men gud vad fint!!!! Shit!

 3. anna skriver:

  Alltså jag vill bara packa väskan och draaaa😍 eller inte ens de – bara ta passet och dra! 🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?