Bronze toned

vi tänkte köpa en ny strandväska och denna leder just nu, så fin! och perfekt storlek för våra tusentals grejer. när Timmie reste med killkompis i somras så hade de en matkasse som strandväska haha, men när jag är med så får handväska godkänt.


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Charlotte skriver:

    Vill bara hissa väskan lite! Har haft min i 3-4 år och använd dagligen de senaste 2 pga massa fläng fram och tillbaka till killen. Använd som ”skolväska”, övernattningsväska och träningsväska, ALLT får plats <3 Den har råkat ut för en öl-olycka och det var inga problem att tvätta den heller.
    Kort och gott en slitstark och snygg väska!

    • Jennifer Green skriver:

      Men oh, såld! Smart med träningsväska förresten, det kan den också få extraknäcka som pga har en svinful nu. Tack snälla för recensionen! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?