You had me at ”kaka”

sockersugen i sitt esse

diddi: clara, har du mer kaka?

jag: vadå

jag: vad för kaka pratar ni om den lät god

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Hahaha man behöver helt klart inte veta så mycket för att tycka att en kaka låter god!

 2. Anna skriver:

  Hej! Kan inte du berätta kort om vad du jobbar med och om det kräver utbildning? Verkar ju roligt! Jag behöver inspo! Jag har börjat plugga till sjuksköterska previs men är sjukt tveksam på yrket mycket på grund av nätter/helger/storhelger i förhållande till lön och ansvar om jag ska vara ärlig. Därför hade kanske kontorstider passat bättre, typ spannet 06-18 Max, men i mitt huvud låter alla sånna jobb sjukt avancerade och tråkiga hahaha! Har du input? Hur högt värderar du utbildning och lön?

  • Jennifer Green skriver:

   Absolut! Jag tänker först att som du säger med just tider, min kompis är sjuksköterska också och har börjat jobba i hemvården med ”vanliga” arbetstider. En annan utbidlar sig och vill sen jobba i klinik med estetiska korregeringar. Så möjligheter finns! :)
   Jag jobbar som Digital Marketer och pluggade Fashion Marketing & Communication. Det är en skitkul tjänst där jag tar fram kampanjer digitalt och print, för sociala plattformar, digitala utskick och jobbar med andra intäkter som event. Jag trodde inte man kunde få jobb utan Master-utbildning, men jag hade väl tur och fick lite försprång in i branschen för min del.
   Det finns så sjukt många yrken och man har ju tid att ändra riktning flera gånger under yrkeslivet, så jag hoppas inte du blir stressad av tanken. Alla yrken har ju sina roliga och mindre roliga uppgifter såklart, och vissa med högre lön än andra. Innan jag började plugga gjorde jag några onlinetester för att försöka reda ut vad jag tycker är roligt och vad jag är duktig på, då till sist landade det i att jag borde ha ett kreativt och socialt jobb, och jag minns att PR kom upp som förslag.
   Så testa dig fram, som sjuksköterska tror jag det finns fler vägar än lasarett liksom! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?