In between meals

är det någon gång jag kan gå helt loco i matväg så är det under mellanmålen. och ibland är det rätt fint med en sockerchock om eftermiddagarna på kontoret – men en favorit är så enkel som dessa två i en kombo:


mandelsmör och ett äpple.


skär äpplet i bitar och doppa i smöret, det är skitgott!

när jag testade cleanse-kassen från Mathem så var detta ett stående mellanmål. ibland var det med morot eller paprika. jag tyckte det lät sjukt konstigt först men allt är faktiskt riktigt gott, och man blir precis lagom mätt.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li skriver:

    Haha, din sida laddade lite långsamt idag och jag ska inte säga vad mandelsmöret såg ut att vara en klick av från början innan jag fick upp hela texten :D

  2. Nathalie skriver:

    Åh det är mitt favort pluggsnacks!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?