Change of scenery

jag har börjat på ett nytt gym! nu är jag så taggad att det kliar i benen.

jag har börjat på FNF i Helsingborg, det är ett stort träningscenter för funktionell träning. jag har provtränat där ett antal gånger och de ligger verkligen ligger i framkant när det kommer till crossfit och figting – så nu blir det en massa kickbox med Diddi.

jag hämtade taggen idag och mjukstartade i gymmet en stund. jobbigt i början bara innan man vet vart allt är, så jag yrade runt en del innan jag hittade rätt, haha.

hur nice lokal? boxring, crossfitbox, träningsmaskiner och gymdel i ett.

innan jag provtränade hade jag sjukt förutfattade meningar och tyckte att det verkade lite grabbigt. alla kändes så seriösa vilket avskräckte mig en del, men jag som ”vanlig tjej” fick ett varmt mottagande och insåg att det är rätt så blandade nivåer. och man kan ju faktiskt skala ner precis hur man vill. ses vi där? säg Ja!

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Clara skriver:

  Vad kul, välkommen! :)

 2. Johanna skriver:

  Hej Jenni! Du är min idol när det gäller träning (och mkt annat faktiskt). Hur tränar du idag för att hålla dig i form? För mig är du goalz med slank fast vältränad kropp. Du har ju sett likan dan ut i alla år (med respekt för att du blivit starkare o snabbare) men liksom varken blivit ”för stor” eller ”för liten”. Hur ser en träningsvecka ut för dig ungefär? Försöker ”tighta till” mig och lägga chipspåsen på hyllan. Tack för en riktig feel good blogg!

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för dina fina fina ord <3
   Jag har kört med mer eller mindre samma vikter i flera år, jag vill varken växa eller krympa utan bibehålla formen. Däremot skiftar mina träningsveckor rejält, jag tycker det är kul att variera och inbillar mig att kroppen "lär sig" övningarna annars om man alltid kör samma pass. Men kanske bara en dum teori.

   Förra veckan blev det 3 träningspass, denna vecka tror jag 5 pass. Och än så länge har det och kommer det se ut så här:
   Måndag: boxning
   Tisdag: vila
   Onsdag: kondition 40 min, magträning
   Torsdag: vila
   Fredag: antingen boxning eller gym
   Lördag: cirkel (typ crossfit med konditionsintervaller)
   Söndag: kanske vila, annars gym

   Tränar du något alls idag? Det kan räcka med att börja lägga in en 45 minuters powerwalk på morgonen några dagar i veckan för att se resultat. Kombinera gärna med någon form av styrkeövning, jag tycker det är viktigt att inte missa någon muskelgrupp. När jag började träna körde jag aldrig bröst, rygg eller armar men det är jag noga med idag. Kosten är ju 70% av resultatet, men jag själv äter lite slarvigt emellanåt haha. Dock i normala mängder liksom.

   Så försök att prova dig fram och hitta en balans som fungerar för dig. Det ska ju vara roligt för att man ska kunna hålla sig motiverad, så mitt bästa tips är att prova allt och googla runt. Sen kommer resultatet naturligt liksom. Puss o kram!

   Amen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?