Get a grip

numera avslutar jag varje träningspass med en snabb armgång. jag har inte kört greppträning på ett tag och Toughest närmar ju sig med stormsteg.

jag gillar FNF:s monkey bar skarpt då den är lång och har ”råa” handtag som de är på loppet. dock kvittar det hur mycket jag tränar, mina ben slutar inte flaxa för det, haha.

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Vem ÄR ens så snygg under träning?? Du ser inte ens ansträngd ut. 😭

  • Jennifer Green skriver:

   Men asså hur fin är inte du? Tack! Mitt svett hade torkat därav att jag inte ser så trött ut kanske ;D

 2. Anna skriver:

  Alltså jag hade ju inte ens tagit mig fram så det där är grymt, med sprattliga ben eller ej! och som ovan säger, vem är snygg under träning?! :)

  • Jennifer Green skriver:

   men PUSS! Och haha jo tro mig, du kan! det är som att promenera med händerna typ, haha!

   • anna skriver:

    Någon dag när gymmet är tomt ska jag nog försöka mig på de där 😅 du får mig o vilja pröva sådant jag inte ens vågat kolla på, ser så kul ut på dina bilder/filmer😀

    • Jennifer Green skriver:

     Men åh vad roligt att höra! Ja do it, jag är precis likadan haha. Älskar att testa nya maskiner och övningar, men föredrar att ingen ser första gången ;)
     Börja med att bara hänga några sekunder och känn på greppet, vissa har breda och glatta handtag så man nästan hade behövt handskar. Sen bara greppa tag i nästa och så vidare. Det fungerar även att gå i sidled och svaja dig framåt, vad som passar danen! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?