Every minute Matters

jag brukar köpa en proteinshake efter träningen ibland som smakar chokladmilkshake. igår försökte jag mig på att göra en remake på den och den blev precis lika god som den jag brukar köpa.

här har ni min favvoshake, home made:


du behöver: knappt en skopa chokladprotein, en halv banan och ca 3 dl mjölk.


mixa och drick!

släng i lite is så blir det ännu godare! har ni tips på andra goda shakes så hit me! när det gäller proteinpulver är jag dock inte tillräckligt insatt för att kunna uttala mig, men provar nu Matters som är ekologiskt vasselprotein med naturligt innehåll. det finns tydligen både bra och mindre bra proteinpulver på marknaden. det kostar ju därefter men det känns svårmotiverat att ta något billigt med konstiga tillsatser.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Tips: 1/2 banan, 1/2 avokado, vaniljprotein och mjölk.
  Väldigt lik avo shake från Joe and the juice :))

  • Jennifer Green skriver:

   Oh tack för tipset, ska testa imorgon. Har vaniljsmak hemma också, och avo shake är ju bästa shaken ever!

 2. Ina skriver:

  Jag lärde mig det förra året och köper nu bara Holistic. Spec att det är ekologiskt känns viktigt för mig. Är denna 900 g? :)

 3. Jennifer skriver:

  Frys bananen så blir det ännu godare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?