My lucky charm

innan jag träffade Timmie hade jag aldrig vunnit storvinsten på chokladhjul förr – och nu vinner jag fan varje år! det hela började med att han skojade för fem år sen och sa ”Du kan få låna mitt turnummer” – och jag vann direkt! så sjukt. hans turnummer är 5 så jag tar brickan med 55 på. OBS kan inte lova att det fungerar för alla.


igår på Liseberg blev det ett toblerone.


mycket nöjd över det.


så gick jag fram till kexchokladhjulet, tog samma bricka, skulle kaxigt filma en instastory och så vann jag igen!!


fler än jag som alltid har halsduken runt halva huvudet förresten? haha, mitt ansikte fryser sjukt mycket.


puss från favvo


Liseberg är så himla mysigt på julen! synd bara att det är så satans kallt. jag hatar att frysa så jag är bara här när jag har event. eller på sommaren såklart, haha!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Haha så sjuk instastory ändå, att du faktiskt filmade när du vann! Sån turgumma. Kommer garanterat testa brickan med 55 nästa gång, men det kanske bara funkar om man har haft Timmies tunga i sin mun? Eller något sånt. Haha. Skadar iaf inte att testa!

 2. Sara skriver:

  Om det blir en julkalender nästa år så tycker jag att du kan vinna massor med choklad under hela året som du sedan tävlar ut till en lycklig vinnare (mig!) ;)

 3. Li skriver:

  Göteborg är i princip alltid kallt, tur mysfaktorn är så hög där och jag har alltid väldigt trevligt i Göteborg. Men kallt är det, oavsett årstid. Eller så har jag haft otur med kylan varje gång jag varit där =)
  Nice att vinna choklad, säger som Sara ovan, vinn en massa choklad och lotta ut till oss läsare 😀

  • Jennifer Green skriver:

   På sommaren har det varit nice när jag har varit där, ibland en och annan regnskur dock! Vi får bättra på timingen lite!
   Haha ja jag får se hur generös jag känner mig helt enkelt, är det något jag är snål med så är det min choklad ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?