You can call me lil Jen

är det bara jag eller lyssnar ni också på samma låt 30 gånger i rad när ni hittar en bra? denna är min nya kärlek, och då är den fyra år gammal:

kanske därför jag kan så många låtar förresten, för jag tjatar sönder dem tills varenda ord sitter. jag kände mig dock sjukt cool när Diddi efter en utekväll ba ”Du skulle sett Jennifer hon kunde alla låtar och rappade med, och visste när nästa beat kom”. jag nickade nöjt instämmande, haha. men hör jag en svår rap måste jag lära mig den, så Macklemore har minsann fått konkurrens!

Det här inlägget postades i /Music. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Och jag kommer inte ens ihåg texten till blinka lilla stjärna typ… Jag är också en sån som lyssnar på låtar om och om igen, men texter fastnar aldrig! Förutom Millencolins låtar typ

 2. Diddi skriver:

  Du är den coolaste jag känner

 3. Felicia skriver:

  Så sjukt, hittade den låten för två dagar sen och har lyssnat på den konstant sen dess!
  Great minds…

  • Jennifer Green skriver:

   Verkligen! ;) Hittade den nog också samtidigt faktiskt, så skumt! Den bara dök upp på youtube när jag lyssnade på något helt annat haha. Så jäkla skön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?