Door 4: Real wealth is good health

kom igång med träningen och våga prova nya träningsformer! lucka 4 är i samarbete med Swiftr – ett digitalt träningsmedlemskap med över 100 anslutna studior. du får en månads fri träning (värde 690 kr) och kan kombinera eller välja fritt mellan yoga, kampsport, gym, dans, simmning, klättring eller bollsport. Här ser du vilka städer och studios Swiftr jobbar med idag.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vilken träningsform är du sugen på att testa? jag älskar att variera min träning men är just nu sjukt sugen på att börja dansa igen.

tävlingen avslutas 6 december kl 23.59.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. sara skriver:

  Jag vill testa yoga! Har tänkt på det sedan du skrev det första gången men det är så himla dyrt.. jag är medlem på fitness24seven där det ej finns pass så detta hade varit perfekt :))

 2. Kattis skriver:

  Jag sitter precis här och tänker att jag måste börja träna eftersom jag har så jävla ont i ryggen.. haha! Hade velat simma, så skonsamt men ändå en genomkörare för kroppen, och sen kombinera det med yoga :) folk brukar säga att jag är vig (antar att dom menar i förhållande till att jag är tjock och otränad för jag är då inte lika vig som du haha) men vill gärna göra mer av det liksom!

 3. My skriver:

  WOW Jennifer, vilka gåvor du ger bort, helt galet!
  Jag skulle vilja testa på boxning, yoga, dans, bollsporter :)

 4. Sandra skriver:

  Wow vilken rolig vinst!!
  Jag bor i stockholm och skulle mer än gärna vilja testa alla former av Yoga och Barre – mest sugen är jag på Bikram Yoga :)
  <3

 5. Linn skriver:

  Jag vill prova allt!! Älskar precis som du att variera min träning men mitt gym har inte så kul utbud. Så Swiftr, yes please!! 😄

 6. Reb skriver:

  Jag hade velat satsa helhjärtat på yoga! Jag tror det hade varit bra dör mig att tvingas varva mer ;) hade blivit så glad om jag vann denna lucka!

 7. Elin skriver:

  Jag vill SÅ gärna prova yoga! Du har skrivit så mkt bra om det så jag laddade ned en app och försökte hemma. Kände mig helt vilse och fnittrig så jag tror ett riktigt pass hade passat mig bättre! :)

  • Jennifer Green skriver:

   Haha jag var likadan i början, gick på Yoga med en kompis och skrattade så vi fick gå ut. Men idag är det så jäkla gött, hoppas du kommer igång!

 8. Therese skriver:

  Vilken spännande träningsform. Jag e väldigt aktiv på gym men har varit sugen länge på att testa på yoga och boxning, så det skulle jag haka på!

 9. Amanda skriver:

  Precis vad jag behöver för att komma igång! Jag har inte velat lägga några pengar på gymkort osv då jag inte vet vad jag tycker är roligt. Och när provträningar kostar 200 kr känns det så ovärt att prova.. Detta hade varit perfekt för mig. Jag bor i Sthlm och vill prova ALLT de har här :D

 10. Kajsa skriver:

  Ohlala, lite yoga för kropp och själ hade inte suttit fel!

 11. Sandra skriver:

  Jag vill verkligen prova kampsport!!

 12. Linda skriver:

  Jag vill så gärna testa yoga. Tror jag kommer vara urkass men övning ger väl färdighet 🙄

 13. Josefin skriver:

  Jag vill så gärna testa Yoga på en riktig studio, har en nackskada och vill se om yoga skulle funka i längden!

 14. Filippa skriver:

  Vad mycket det fanns, jag vill testa allt! Har ingen motivation av att gå till gymmet och glo så jag tror pass är det rätta för mig :)

 15. S skriver:

  Åh dans!! Det vill jag med testa. Har du dansat förut? Vad? Eller man får inte ställa motfrågor i sitt bidrag kanske 🙈

 16. Louise skriver:

  Åh vilka fina julklappar du delar ut!

  Jag tar snart examen och kommer då flytta till Stockholm, hade varit guldvärt att få testa på lite olika träningsformer och ställen där innan man bestämmer sig för något.
  Mest sugen är jag på klättring, bara testat några gånger men SÅ kul!!!

 17. Sofia skriver:

  Så fina vinster! Jag har velat sedan Jen Aniston sa att hon tränar det – och hennes figur ät ju smashing. Efter två kids är min figur inte så som jag önskar att den var, jag känner knappt igen min egen spegelbild längre.

  • Jennifer Green skriver:

   Jag GISSAR att det ska stå Pilates? Vill minnas att hon tränar det och förespråkar det som tusan, har aldrig heller provat så får väl testa något pass snart! :)

 18. Ellen skriver:

  Jaaay vad kul, yoga verkar mest poppis men jag vill verkligen prova kampsport!! Har länge tänkt det men inte vågat så detta blir en välbehövd knuff i baken.

 19. Sandra skriver:

  Jag vill gärna prova yoga 😍

 20. Sara skriver:

  Vilken rolig grej!! Jag skulle vilja testa klättring. När jag var liten var jag som en liten apa och älskade även att kolla på när de tävlande klättrande upp för väggen på fångarna på fortet men av någon anledning har jag aldrig testat..

 21. Lina skriver:

  Jag skulle verkligen vilja köra lite crossfit! Har kört en del innan men har flyttat till Uppsala och pluggar o har inte råd att köpa medlemskap på en klubb här :(

  • Sara Maria skriver:

   Hej Lina, jag bor själv i Uppsala och kör Crossfit med Swiftr där! De har två stycken Crossfitboxar där som är grymma! Man behöver absolut inte vara någon expert utan alla är välkomna och ett Swiftr-medlemskap är dessutom betydligt mycket mer prisvärt än att köpa kort hos varje enskilt ställe. Rekommenderas varmt <3

 22. Claudia skriver:

  Jag hade utan tvekan velat prova på hot yoga efter att ha läst din blogg i flera år, där du har provat både det ena och andra yoga-stället! Efter att ha varit nära på att gå in i väggen har jag börjat med att köra yoga hemma för att aldrig komma tillbaka till det stadier jag en gång var!

 23. Anna skriver:

  Hoppning! Heter det så?🤔🐰🐰 jag är så dålig på satt tränaför att jag inte tycker att det är speciellt kul. Men nu har jag precis flyttat till Malmö där det hinns studsmattor😍 det vill jag testa! Behöver en träningsform som är rolig!

 24. Ina skriver:

  Jag går redan på yoga vilket gör underverk för min snea rygg, MEN jag har alltid velat testa kampsport så det skulle jag isåfall valt om jag vinner ☺️🙏🏻

 25. Lovisa skriver:

  Jag och en kompis har bestämt oss för att vi ska börja med boxning efter årsskiftet. Såååå nervöst men det kommer förhoppningsvis bli aproligt.

 26. Amalia skriver:

  Yoga. Efter att ha läst dom blogg har jag blivit inspirerad! Hade varit underbart för min skolskadade pluggrygg tror jag!

 27. Jennifer Green skriver:

  Tack för era bidrag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?