Welcome weekend

alltså, denna trötthet har gått överstyr. jag sover verkligen aldrig mitt på dagen, men i torsdags var jag så trött efter jobb att jag fick ställa in alla planer. och en timme senare har jag somnat så här, på Timmie:

haha, jag dör. vem somnar ens så? och varför la jag på Timmies rygg? minnesluckor. söt kille som lät mig sova så en halvtimme iallafall.

Det här inlägget postades i /Humorous. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Så gosigt ju <3
  Kan du ha någon vitaminbrist? D-vitamin är ju en vanlig brist och man behöver ofta betydligt mer än vad som sägs vara rekommenderat dagligt intag. Järnbrist är ju också en vanlig orsak till sån där trötthet. Men sen är du ju igång jämt så kroppen kanske bara kräver mer återhämtning nu.. eller kan det vara en kombination av återhämtningskrav och brist på vitamin kanske. Hoppas fu känner dig piggare snart!

  • Jennifer Green skriver:

   fin du är <3 jag har faktiskt precis börjat med järntillskott och ska köpa d-vitamin idag, tack för tipset!
   jag går på medicin sedan 2,5 vecka och läkaren sa att man kunde bli sjukt trött. däremot har jag inte märkt det förrän denna veckan, men inbillar mig att det också är en faktor. ökade nämligen dosen i förra veckan så de kanske tar lite tid också. ska bara äta den nån vecka till så hoppas återgå till normal pigghet då haha! puss!

 2. Sandra skriver:

  ”help me” 😂😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?