All cozed up

vi fixade till sovrummet i helgen som jag måste visa. det rummet behövde verkligen kärlek och jag har tänkt i typ ett halvår att vi behöver göra något. ena väggen har fina tavlor men andra väggen har bara haft en trött hylla full av skit.

så vi bestämde oss för att måla och bara det gjorde helt sjukt stor skillnad. sedan hängde vi upp en ny hylla, nya gardiner och bytte ut lite grejer. där är SÅ MYSIGT nu, vi blev skitnöjda. vad tycker ni?

före:

efter:


väntar på lite saker till hyllan, så den är inte riktigt färdig än. men nöjd so far! undrar ni vart något är från så bara kommentera.


hyllan fanns i två storlekar men vi tog den största som är rätt djup och 1,20m bred.


jag tycker att tavlorna blev så mycket snyggare med en annan väggfärg, så happy!

som ni ser har vi kanske stans minsta sovrum. och ändå skulle vi ha den största sängen, haha. men jag tycker det passar perfekt, det är typ 3×4 meter så vi fick mer kvadratmetrar till en walk in!

Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Jennie skriver:

  OMG VAD FINT!!!!!! Jag vill veta var peace-figuren är köpt **,

  • Jennifer Green skriver:

   tack vad glad jag blir!! den handen är från TGR, kostade 30 kr! originalet är i mässing och kostar runt 2000 men det kändes sjukt ovärt haha! puss

 2. Ida skriver:

  Var är hyllan köpt? :)

 3. natalie skriver:

  Alltså det blev såååå fint!!! Vill jättegärna veta var det är för färg, vill ha liknande till mitt kontor! :D

  • Jennifer Green skriver:

   Taaack vad glad jag blir! Vi valde färgen Denim Drift från Nordsjö, är så nöjda! Det fanns ju hur många kulörer som helst. De sa att vi förmodligen skulle behöva måla 2 lager men vi tyckte 1 räckte, antar att det blir intensivare med två lager.

 4. Sandra skriver:

  Wow vad fint!! Jag undrar över ”hello” skylten och den där ”knuten”. OCH hyllan 😄 Sparar som inspo 😍

  • Jennifer Green skriver:

   Tack snälla! Både hello och knutis är från West Elm, köpte de nu när vi var i London. Och hyllan är Elton från Mio, blev kär i den så fort jag såg den! Och bästa komplimangen att vara någons inspo alltså, puss!

 5. Hanna skriver:

  Såsåsåsåså fint 😍😍😍😍😍😍🙌🏼

 6. Li skriver:

  Snyggt! Och det blev verkligen ett lyft med en ny hylla i sovrummet och väggfärgen sen och gardinerna, vill gå och lägga mig på direkten och det är ju så det ska kännas i ett sovrum ♥

  • Jennifer Green skriver:

   Tack snälla! 😘 Ellerhur, ett helt annat rum. Jag blir typ så harmonisk av att bara titta in i sovrummet nu, och T tycker också de är superfint. Nu blir det ännu svårare att lämna sängen! ;)

 7. Issa skriver:

  Helt galet fint!!!

 8. Kattis skriver:

  Alltså förlåt men den där lilla hyllan ser ju så malplacerad ut där haha! Som att någon skrämt upp den där bara :’) väldigt mycket finare nu :D angående storlek på sovrum så tycker jag att det känns mycket mysigare om dom är lite mindre.. o gärna att sängen tar upp typ 90% av rummet haha. Fattar inte dom som typ inreder en hel övervåning på 90 kvm till ett enda sovrum, liksom vad ska du göra där?? (fast själv har jag ju en etta utan sovalkov och sängen står således typ i köket och det är ju inte heller optimalt hhahha)

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah håller med! Det var så jäkla fult innan, jag typ blundade med vänster öga när jag gick in i sovrummet.
   Jag håller helt med! Särskilt när man bor i lägenhet också så känns det mer välplanerat att ha mindre sovrum och mer yta till resten. Dock var detta sovrum ett kök för ett par år sedan, och sovrummet var megastort. Tur någon fick för sig att renovera! Och haha det låter väl perfekt att bara kunna lägga sig ner i sängen när man väntar på att något ska koka klart! ;D

 9. Mathilda skriver:

  Jättefint verkligen!! Vilket lyft :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?