Excuse you señor

kan vi prata om servitören vi hade i lördags som fullkomligt halverade sin dricks under första minuten. han frågar om vi har bestämt oss, och tycker tydligen att jag svarar för snabbt och ivrigt så han ropar JAAAA MEN ANDAS. alltså.

allow me

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Caroline skriver:

  Haha alltså jag blir så arg på sånt… varför byter man inte bara jobb om man uppenbarligen inte tycker om det 🙉

  • Jennifer Green skriver:

   men EXAKT! jag är extra ”känslig” också eftersom jag själv jobbat i branschen, och vet hur ENKELT det är att vara trevlig. så jag sneade totalt haha!

 2. Sara skriver:

  Haha enda rätta responsen!! 😂

 3. Li skriver:

  Halverade dricksen? Hade det varit jag skulle han inte fått dricks alls + att jag inte skulle gått dit igen på väldigt lång tid. Kanske extremt men jag är superkänslig för dåligt bemötande och aningens för långsint kanske, haha =)

 4. A skriver:

  Vilken resturang var detta? Så tråkigt med såna personer

  • Jennifer Green skriver:

   Ja men ellerhur! Det är Nelly’s i Helsingborg. Jag kommer fortsätta gå dit för jag gillar stället, så därför ville jag inte hänga ut det pga att en anställd har attitydproblem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?