The stress factory

vi är hundvakt till Basse ett par dagar och jag har i vanlig ordning konstant dåligt samvete över det. jag känner nämligen inte att jag hinner ge honom den kärlek han förtjänar, tur Timmie är desto bättre.

jag försöker ändå leka och gå långa rundor med honom men det känns som om han känner av att jag är stressad liksom. jag liksom leker med ena armen och klär på mig med andra. men i helgen har jag lite ledigt för hund-häng – så nu ska han med på äventyr!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. In love! skriver:

  JENNI! Var har du hittat er stora gula tavla?? Vill ha precis den i vårt nya hus :)))

  • Jennifer Green skriver:

   Kul att du gillar den, jag älskar den också massor! Vi köpte den på O.P Konst & Ramar i Helsingborg, men jag kan tyvärr inte se vad konstnären heter, hans signatur är sjukt oklar. G & S eller S & S är initialerna, skulle också vilja veta vem som målat!

 2. Sara skriver:

  du är så snygg! vart kommer kjolen och skorna ifrån? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Men tack fina! Kjolen hittar du Här (köpte den i grön också SÅ fin! se Här) och skorna är gamla från NLY shoes, brukar komma in liknande modeller år efter år! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?