Yet they don’t serve a single pineapple

när man missförstått konceptet lite

mormor: ska vi äta lunch på Ginger?

mormor: jag tycker ju om ananas

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara skriver:

  Hej! Jag har följt din blogg i flera flera år och du är en grym förebild! Så ambitiös.
  Jag tänkte bara fråga dig om lite tips
  Vet att du har gått igenom flera förhållanden, jag har en kille och vi har varit tillsammans i 7år snart, vi blev tillsammans när jag var väldigt ung och jag känner väl nu att vi växt ifrån varandra, samtidigt som jag älskar honom så enormt mycket.. Han har väl inte behandlat mig så bra heller med vissa saker, men jag har alltid velat hjälpa honom med dom problemen som han har. Men hur gör man slut med någon som man älskar? Han som känner mig utan och innan. Hur vet man att de är dags? Jag är så kluven. Hur vet man att man inte är kär längre?
  Jag vet att jag skulle klara mig utan honom men att han skulle gå under utan mig. Jag kan inte ha de på mitt samvete. Vad ska jag göra?
  Kram

  • Jennifer Green skriver:

   Tack för dina fina ord!
   Jag tycker att du måste tänka på dig själv just nu. Jag förstår att du inte vill såra honom, men det är ännu mer fel att fortsätta om du känner som du gör och bara vara tillsammans för att vara snäll.

   Det är okej att känna så som du gör, och är viktigt att agera därefter. Jag tycker det bästa du kan göra är att berätta för honom hur du känner, och faktiskt bara vara ärlig och lägga alla kort på bordet. Det kommer göra ont att berätta och ont att såra honom, men man kan inte tvinga fram känslor som inte är där – särskilt när du är så osäker. Jag tror det är viktigt att få honom att förstå dina känslor, för det är ännu jobbigare att bli dumpad men inte riktigt förstå varför. Man är tillsammans med någon för sin egen skull, för att man är kär och för att man älskar denne till döds. Det kan ju finnas dagar eller korta perioder då man tröttnat men du skriver även att du skulle klara dig utan honom, och så resonerar man kanske inte om man vill dela livet med någon.

   Det är svårt med kärlek ibland, speciellt när andra är så involverade. Det fina med kärlek är just att det är något som man delar, och för att få ett förhållande att fungera så måste det ju vara ömsesidigt. Det är tyvärr rätt vanligt att man övergår till vänner och det är läskigt att göra slut. Men också viktigt att komma ihåg att den enda som förlorar på att inte våga är du. Och du ska absolut inte ha dåligt samvete över att du är ärlig med dina känslor.

   Sen behöver jag tyvärr ge lite tough love och säga att livet går vidare, det är bara en kille och du kommer bli kär flera gånger om. There’s more to life than love and being together. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?