It was always you

alltså, jag har blivit en jävla mes. de senaste året har jag varit på tre långresor med tjejkompisar och även om jag är sjukt taggad och vet att det kommer bli skitroligt, så är jag alltid ledsen dagen innan för att jag inte vill lämna Timmie.

så nu sitter jag här igen, lite uppgiven för att jag ska resa från honom imorgon. hur fan vi pallade distansförhållande i över ett år är en gåta, haha. och vem orkar vara så kär att man slås omkull av sina känslor? så jäkla fjantigt ju.


puss på min favvo

Det här inlägget postades i /Loving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Men vad fint ❤️ Hur bestämde ni er för att satsa när ni hade distans?

  • Jennifer Green skriver:

   ❤️❤️ Ingen av oss var direkt intresserade av ett förhållande, men så blev vi kära och sen var det inget beslut vi tog direkt. Jag var hemma i Sverige på mitt sommarlov och när jag stack tillbaka så bokade han flygbiljett till hösten och så bara blev det så. Så mysigt när jag tänker på det!

 2. Julia skriver:

  Ni är så så fina ihop!

 3. Hanna skriver:

  Åh så fina! Min sambo har precis åkt på utbyte så förstår vad du menar. Han ska vara borta 5 månader. Vad är dina bästa tips för ett långdistansförhållande? Kanske en idé till ett inlägg. (typ survival guide) Älskar din blogg! Kram

  • Jennifer Green skriver:

   men tack! ledsen för sent och luddigt svar, sitter med mobilen nu när Miche duschar. jag har haft tre distansförhållanden, det första under en tid då man bara hade MSN utan webcam som kommunikation för SMS var för dyrt, så idag gör Facetime det betydligt enklare. det andra höll inte alls på distans, men med Timmie funkade det.
   jag tror man måste lita på varandra för att inte bli svartsjuk eller så, sen får man försöka se saknaden som något positivt. det är ju fint att längta efter någon. för oss blev det enklare när vi hade ett slutdatum, bara att veta att den 11 oktober ses vi igen, typ. man ser liksom målet, och nu har ni 5 månader att gå på så då blir det inte lika ovisst.

   sen typ att ta tid för varandra men också försöka njuta av egentid, bara umgås med folk man tycker om och sen avsätta någon kväll för skype. vi satte ibland på samma film samtidigt, så mysigt att ligga och chatta om scenerna! och såklart att inte tjafsa om onödiga saker, så tråkigt att bli ovänner när man är isär.

   puss och tack fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?