Tacos, drinks and girls

i lördags firade jag mig med lite favoritbrudar! vi blev bara 8 men det var faktiskt perfekt för då räckte både stolar och glas, haha. vi hade så roligt och jag fick både ett megapresentkort på Royaldesign + en sparesa till Polen med min wifey Natta, så glad!


detta hänger fortfarande kvar i dörren, det känns så lyxigt att komma hem och gå igenom ett gulddraperi! jag hade likadant Förra året och var tvungen att köpa det igen.


alla fick en mask med sitt eget huvud på. men inget huvud är så tacksamt att jobba med som Timmies, haha. vissa masker blev nämligen så sjukt fula fast det blev bara roligt.


alla utom Maja! asså jag DÖR på Diddi och Clara till höger, mitt sämsta verk någonsin hahah.


det blev tacokväll! med köttfärs och kyckling, och som tillbehör blev det stekt lök, picklad lök, paprika, mango, gurka, mozzarella, guacamole, majs, tortilladipp och såser! till dessert gjorde jag vit kladdkaka med kokos enligt Detta recept.


så lekte vi lekar och avslutade med en runda på stan med goda drinkar. en lördag helt i min smak!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?