Real life flowers crowns

vilken bra gårdag det blev, trots att vädret inte riktigt tillät utomhusfest utan partytält. men vad gör det när man kan duka upp inomhus i Diddis fina hus? det slutade iallafall regna lagom tills vi skulle fixa maten så grillen gick varm utan problem.


Maja, Diddi, jag och våra kransar. min klänning hittar ni Här.


så här fint hade Diddi fixat. alla fick vars en uppgift + ta med sig det man ville grilla. för min del blev det mina svingoda kycklingspett som jag åt med stor sallad, färskpotatis, såser och tillbehör följt av tårta. i sällskap av goda drinkar, såklart!


denna roliga tjejliga blev det igår.


Diddi filmade när det var lite härligt feststök innan alla var där, killarna fixade grillen och jag letar kryddor med vidöppen mun, haha.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. sandra skriver:

    Så fina bilder 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?