Waisted

jag har varit på jakt efter ett snyggt midjebälte, och efter en snabb överblick online så vann detta skärp – som jag är skitnöjd med.


ett svart läderskärp med guldemblem från Tommy Hilfiger.


jag har köpt en vit romantisk spetsklänning som jag vill ha det till. storleken blev så bra för på innersta kan jag ha det i midjan och på yttersta kan jag ha det runt höfterna. men jag har ju inte mycket till timglasfigur heller, haha.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emmy skriver:

  Vilken strl har du

  • Emmy skriver:

   Oj min smiley kom inte med därav den korta frågan xD

  • Jennifer Green skriver:

   haha, älskar när det händer! ;) jag har 80 cm, såg nu dock att skärpet tyvärr sålt slut helt, det heter ”TH MONOGRAM BELT 3.0” från Tommy Hilfiger om du vill prova googla fram det från någon annan sida. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?