Ninja in the making

fan vad roligt det är att kickboxas! jag har dock en jäkla massa att lära då tekniken inte sitter klockrent, men bara att träna! jag tycker det är en träningsform som är sjukt skön rent mentalt, på samma sätt som hot yoga fungerar för mig. här får man ta ut sina aggressioner och på yogan blir man så harmonisk och lätt.

det pass jag har gått på är på FNF och har varit väldigt olika, ikväll väntar lite mer renodlad boxning. jag går dock bara om jag har någon med mig, vill helst inte hamna med en främling haha. sån är jag liksom.


note to self: börja använd mitsar när du ska göra handstående, sjukt bekvämt!


vad tycks om mina ninja-trix? haha.

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Emma skriver:

    Du är ju grym på allt kvinna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?