The feel-good way through life

så här ska jag spendera min fredag:

anledning: jag och Timmie ska ha en lugn fredag och se Baywatch på bio, som verkar skitrolig. jag måste också se Rough Night och Snatched inom kort!

jag råkade förresten nämna för ett gäng kollegor att jag bara ser på roliga filmer eller actionrullar, och de tyckte jag var helknäpp. första reaktionen var ”Du missar ju så många bra filmer”, men jag förstår inte folk som ser på mörka och sorgsna filmer, man blir ju helt matt på energi. jag ser typ bara film på bio, och där vill jag skratta högt och inte halvgråta. det tycker jag är en rätt rimlig förklaring faktiskt.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Men SMART!!!
  /En som blir deprimerad & gråter sig till sömns efter sorgliga filmer..

  • Jennifer Green skriver:

   haha men SLUTA! hur kan man frivilligt bli så deprimerad? skulle aldrig utsätta mig för det, livet ska vara roligt, så se nu Baywatch! ;)

 2. Emma skriver:

  HALLELULJAH! Trodde jag var ensam, haha. Bästa konceptet ju!!

  • Jennifer Green skriver:

   men ellerhuuur! trodde också jag var ensam! har lärt lite vänner att följa samma principer efter att Vicky såg Lion ensam på bio och gick hem gråtandes, how sad?! haha!

 3. Bea skriver:

  Tänkte se den imorg så utvärdera gärna :))

  • Jennifer Green skriver:

   bra val, den var skitrolig! (hoppas du uppskattar min utförliga utvärdering haha) och så lite snygga skådisar på det så mycket ögongodis! ;)

 4. Linnea skriver:

  Hahaha jag är precis likadan! Min kille tycker jag är fjantig men jag blir så himla ledsen och rädd av filmer så då undviker jag hellre dom 😉

  • Jennifer Green skriver:

   Haha men sjukt clever ju! ;) och jag är likadan med thrillers, varför skrämma upp sig själv så? Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?