Denim fever

jag har köpt min första jeansjacka! jag har nämligen fått för mig att jag ska ha en riktig festivallook på Summerburst nästa helg och tydligen är svaret på det jeansjacka för mig. sådär lagom out of my comfort zone, haha.

jag är iallafall nöjd och vill jag bära den med svart klänning eller topp och korta shorts. och sneakers, för ska jag dansa en hel dag i klackar kommer mina fötter domna av framåt midnatt – och det vill vi ju inte. så nu hoppas jag bara på trevlig väder, så man slipper bli förkyld på köpet. ses vi där kanske?


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sofia skriver:

  JA vi ses där :D

 2. Sara skriver:

  Hej! Hur är jeansjackan i storleken? KRAM

  • Jennifer Green skriver:

   Åh, jag köpte inte denna i kollaget. Hittade inte den jag köpte på nätet, men kolla måtten på Zalando och jämför med någon jacka du har hemma? Kramar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?