Going through 2016

och så närmar vi oss slutet på 2016, already! här kommer mitt försök till att sammanfatta 12 månader i ett blogginlägg, kategoriserat på ämnen:

img_5673
finishing
img_5836
BRAVERY
Jag är ibland lite för spontan för mitt eget bästa kanske, men mina roligaste beslut i år var dels att hoppa in och springa Toughest utan varken kläder eller förberedelser, men också att åka till Försvarsmakten och få vara militär med Diddi! Skrattar bara jag tänker på det, haha!

CAREER
Det har varit ett riktigt bra arbetsår! Vi har dessutom fått ett par nya kollegor till vår avdelning och är ett riktigt roligt gäng nu. Tänk att jag snart har varit anställd på HD-Sydsvenskan i tre år, började jag inte nyss plugga liksom? Haha!

När det gäller bloggen så har jag i år fått flera stora kunder som ni ju sett, framförallt IKEA men även Findus, Skultuna, Panasonic, Jane Koenig och Boon Edam bland annat. Så roligt!

img_506511
img_51191
screen-shot-2016-07-05-at-10-47-52

TRAVELS
Det har blivit många semesterveckor i år, men så sjukt bra resor! Det blev två resor med min pojkvän och två resor med vänner. I våras var jag och Timmie i Thailand (video Här) där vi reste runt en jäkla massa (Railay, Phi Phi, Koh Lipe, Koh Mook, Koh Kradan och Krabi), på midsommar åkte jag till USA (video Här) för att hänga med min sis Eli som bor i Santa Barbara, därifrån flög jag sedan till Miami för att hänga med Vicky som bor i Brasilien. I höstas avrundade jag och Timmie sommaren med en vecka i Malaga och i slutet av oktober stack jag och Diddi till USA för en långweekend i New York. Så jäkla roligt att få egentid med Timmie och kvalitetstid med vänner.

FUNNIEST MOMENT
Garanterat när Timmie skulle åka skidor för första gången och vi råkar hamna i en brant backe. Han börjar åka, råkar vända sig så han åker baklänges, voltar och landar i en hög där han ligger och skriker. Hahaha, jag grät typ av skratt och han var skitarg och vägrade röra sig ur fläcken.

Hade ni frågat Timmie så hade han kanske svarat att det var när jag skulle visa hur man chillade i en hängmatta i våras och den släppte från trädet och jag landade som en fet klump framför publik. Haha, så pinsamt.

screen-shot-2016-03-18-at-10-12-08
img_0047-1


screen-shot-2016-03-14-at-21-08-17
LOVE LIFE
Vi förlovade oss!! Kan fortfarande inte fatta att Timmie valt mig för resten av livet! Min älskade, roliga, underbara, kaxiga kille. I april är det 5 år sedan vi hittade varandra på Tempels dansgolv och titta vilken kärlek det gav.

DOWNFALLS
Att folk jag älskar har mått dåligt och gått igenom tuffa perioder, det gör ont i hjärtat och man bär på sorgen med dem. Det enda man kan göra är att finnas där och försöka hjälpa till så gott det går. Då känns det även extra viktigt att våga fira framsteg.

img_8976
screen-shot-2016-07-25-at-08-43-09
13892172_10153622761505684_7383286009337379689_n
screen-shot-2016-06-30-at-16-11-39-copy

ACTIVITIES
SÅ mycket roliga äventyr jag har varit på i år. Det har blivit en och annan aktivitet med bland annat helikoptertur, rodel, surfing, skidåkning, snorkling, go-kart, båtturer, grillkvällar, stand up paddle, flera rundor jet-ski, vattenrutschikana, trampolinpark, paddling, liseberg, spa, babyshowers, matlagningskurs, sommarpicknickar och en jäkla massa roliga träningsformer.

BEST PIECE OF ADVICE
If you’re not on the right path, get off it.


img_1918img_5657
rampen
WELLNESS
I påskas tog jag en gratis prov-vecka på Filborna Arena och blev helt hooked. Sedan dess tränar jag flitigt där. Jag har kvar mitt kort på Fitness 24 Seven men har endast tränat där 1 gång sedan jag började på Filborna. Min nya kärlek är iallafall att gå på Cirkelpass. Tidigare har jag tyckt att det bara är töntar som går på pass, men Miche tvingade med mig och nu är jag en av töntarna själv, haha! Svinkul upplägg med roliga övningar och grym musik. Och så får man alltid en massa high-fives när det är över!

UNSUITED RESPONSIBILITY
Att jag blev utsedd till ”Dagelev” i Militären och skulle ta kommandot i ett helt dygn. Jag skulle väcka alla, skrika på dem, marschera dem, rapportera till våra majorer i walkie talkie och värma upp dem inför fystester. Det var typ det mest opassande jobb jag kunde ha fått, jag höll ju på att dö av skratt hela tiden. Speciellt när jag hade slut på övningar till uppvärmningen och fick alla att göra Michael Jackson moonwalk runt salen, hahah!

img_6053
cheers
img_5159
img_68541
13453026_10153519950582657_2143888187_o
img_68201
CELEBRATIONS
Jag och flera vänner fyllde 25 så vi hade en jäkla massa och fira! Natta tog studenten och Miche blev färdig jurist som landade sitt första riktiga jobb, hur grym? Linda och Natta, två av mina bästa vänner, fick bebis och jag blev gudmor till världens finaste Isabella!

REUNITED FACES
Höjdpunkten med att ha bästisar utspridda på kartan är att man blir så glad av att träffa dem igen! Till min 25-års fest så kom både Lollo och Mickan ner och bodde hos mig i några dagar, och så var jag och hälsade på både Elinor och Vicky i USA som båda bor utomlands. Älskade brudar alltså!

img_9605
bollen
img_0125

FAVOURITE FOOD ENCOUNTERS
Utan inbördes ordning: TUGG och deras magiska burgare, den himmelska chokladbollen med varm kolasås fylld med en perfekt chokladfondant, Sarabeth’s fluffy french toast och den friterade bananen med glass som vi åt på Long Beach på Phi Phi. MAMS!

tack till alla som varit med och satt guldkant på min vardag i år, och extra tack till världens bästa vänner, familj och pojkvän som alltid hejar på mig. och så ett stort tack till er för att ni har hängt med mig i ännu ett år, jag är så tacksam över att ha världens finaste (om än relativt tysta numera, haha) läsare!

Det här inlägget postades i /Reveals. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Vilket år!! Vilken glädje det är att få följa dig :) tack för det. Skål (i vatten herregud klockan är elva på förmiddagen) för ännu ett bloggår… hoppas jag ;D

 2. Sofia skriver:

  Så nostalgiskt att läsa, hejja dig! :))

 3. Mathilda skriver:

  Vilket underbart inlägg! Du förtjänar all framgång och lycka. Du är fantastisk!

  Svårt att fatta hur länge jag läst din blogg haha. Måste vara typ 7 år eller något?? Jesus.

  Vilket/vilka var bästa platsen/platserna i Thailand tycker du? Drar med största sannolikhet dit i vår :-)

  Gott nytt år!

  /trogen läsare

  • Jennifer Green skriver:

   tack fina!! haha vad sjukt, jag kan inte fatta att jag har bloggat i så många år heller!

   åh vad härligt! favoritställena var Koh Lipe och Phi Phi, utan tvekan! Koh Lipe för det var så fruktansvärt fint och charmigt då det inte är smockat än. men ändå lite liv i ”city” liksom. och Phi Phi för att stämningen där var så jäääkla nice! stränderna var inte wow men Long Beach håller måttet någerlunda iallafall! :) puss och tack detsamma!

 4. Jaqline skriver:

  Jag kände mig sjukt träffad på sista raden haha. Har varit dålig på att kommentera men har följt dig dagligen ändå <3

  • Jennifer Green skriver:

   hahah förlåååt! jag kommenterar själv typ aldrig andras bloggar, men borde göra det kanske då jag vet hur roligt det är att få respons. puss!

 5. Li skriver:

  Så kul att följa dig och ska bli roligt även 2017! Gott nytt år 💞🕺🍾🥂🎉

 6. Wickan skriver:

  Alltså jag undrar verkligen hur länge jag har läst din blogg, säkert enda sedan du började blogga i guess! Är så tacksam för din blogg ska du veta :) !
  Vi åker till Thai i februari och ska besöka koh kradan, jag är typ rastlösast i stan och är den verkligen så lugn som alla säger? Att det typ finns en (1!!!) restaurang? Haha

  • Jennifer Green skriver:

   tack vad glad jag blir!! och så nice, njut ordentligt! hur länge är ni på Koh Kradan? vi var där 1 dag och det räckte, haha! vattnet är helt magiskt och glasklart men precis som du hört så är det helt dött där. Vi åkte till Koh Mook sen i hopp om mer liv och där var några fler ställen men fortfarande alldeles för dött för vår smak.

   jag är precis som du sjukt rastlös så vi fick verkligen roa oss själva och köpa kortlek och äventyra i djungeln eftersom det liksom inte hände något haha. mitt bästa tips: ta med en ficklampa! inte en lampa på kvällen och det blir mörkt fort i Thai. så hör man vilda hundar yla och getter och känner hur det klättrar på fötterna. panik om man inte ser haha!

 7. elin skriver:

  Vilket härligt år du verkar haft!!

  Tack för tipset om TUGG, drog dit mina kompisar när vi var i Göteborg i somras (de bara vem har tipsar om denna? jag bara juennifer!! Haha) och det var verkligen supergott och så himla härligt ställe! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?