Joe-incidence

har ni också råkat förfölja någon i typ tio minuter så man riktigt märker att den framför tror man är en stalker? det hände senast idag när bilen framför bara råkade köra exakt samma sträcka som jag skulle så pass länge att de typ sneade mig genom backspegeln haha.

man ba

Det här inlägget postades i /Sitcom. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ammi skriver:

  Superjenni!!
  Har fått tillgång till två biljetter till tough Viking i Stockholm om 2 veckor.
  Vill du göra mig sällskap?? Ingen kompis vågar sig på och alla killar jag känner kommer kuta ifrån mig i första hindret

  • Jennifer green skriver:

   åh så kul! har tyvärr ingen möjlighet att åka upp till Stockholm då men hade det varit i Skåne hade jag lätt joinat! ;D lycka till! och du – bjud med en snabb kille då, så kommer du jaga honom hela loppet och det är ju sjukt bra motivering haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?