Throw a party, not a punch

idag kommer Timmie ÄNTLIGEN hem. vi har varit ifrån varandra i nästan exakt tre veckor och det känns som sex månader, haha. ovanpå det så fyllde han år i lördags och jag fick fira honom på telefon vilket kändes skittrist. så idag blir det födelsedagsmiddag och presenter.


innan jag gick till jobb så la jag fram hans paket på köksbordet. det blev kläder och flygbiljetter i år och en bit princesstårta som står i kylen och väntar.


älskar ni också mitt nya ananas-presentpapper?


hur trött kan en ballong få lov att vara förresten? haha bara efter typ en timme så började den runda säcka ihop men jag hann inte gå tillbaka till butiken och reklamera den. man är ju en jäkel på att reklamera grejer numera!

Det här inlägget postades i /Gifts. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. elina skriver:

  first of all, älskar dig, din blogg, ditt typ allt. Och du är bäst på presenter! Och jag behöver lite hjälp! I julklapp vill jag ge min fantastiska soulmate ett par flygbiljetter/resa. Han älskar att resa precis som jag men jag vet inte vaaaart jag ska ta honom? fantasin har tagit slut.

  Vi: är 21 år, vi är som bästisar och kan göra allt ihop! älskar att hitta på aktiviteter så som fallskärmshopp,dykning etc, vi vill nog till ett varm ställe. Strandliv nära staden. Vart ska vi? Det behöver inte vara super romantiskt och planerar att åka i februari/mars!

  TACK om du kan hjälpa mig, puss!!

  • Jennifer green skriver:

   tack fina du för komplimangerna!! haha, jag vet inte varför så många tror att jag är bra på presenter, men jag ska göra mitt bästa! ;)
   resemål är ju lite beroende på hur länge ni vill vara borta + hur dyrt det får bli. jag har ju inte varit på världens alla hörn heller men mina tips:
   1 vecka: Miami (in love!), Thailand, Bahamas, Mexiko, eller kanske runt i Asien?

   tips: du vet väl att ni reser till Ungdomspriser via SAS? tryck på ”Boka Ungdom” när du letar biljetter. stort lycka till, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?