Giveaway: Luxury eyewear

jag har en ganska nyfunnen kärlek för solglasögon. kanske för att jag efter 24 år äntligen hittade en modell som passar mitt ansikte och nu har investerat i två par kvalitetssolglasögon som jag kan byta mellan. och för att jag som till följd av detta fick uppleva den faktiska effekten av solglasögon—man blir inte bländad av solen. för ett par billiga brillor är ju sällan till hjälp om sanningen ska fram, haha.

därför känns det extra kul att få tävla ut ett par schyssta bågar till er i samarbete med Glasses&Co! vinnaren får ett valfritt par solglasögon upp till ett värde av 1100 kr.


mina fyra favoriter från Glasses&Co

tävla så här:
1. gilla Glasses&Co på Facebook Här (sidan, inte inlägget)
2. dela och kommentera deras Facebookinlägg med vilka solglasögon du önskar vinna, du hittar samtliga 2451 modeller Här.

lycka till fina ni! tävlingen avslutas onsdag 26 augusti kl 21.00.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Madelene skriver:

  Alltså, det känns lite som att du ”småpikar” alla oss som går med solbrillor från hm, för att ett par märkesbrillor inte alls finns i vår budget, när du skriver att ett par billiga brillor sällan är till hjälp? Det är ofta så i dina inlägg, det är inte alltid så att dyrt=bra, men oftast, såklart. Men vissa saker kan du väl tänka igenom innan du skriver? Älskar din blogg i övrigt, känner igen mig så sjukt mycket i träningsabstinensen du får!

  • Jennifer green skriver:

   oj, vad tråkigt att höra! det är verkligen inte min mening, jag själv har gått med solglasögon från Glitter i alla år tills jag köpte ett par ”riktiga” förra året. och det var då jag insåg att bågar med kvalitetsglas faktiskt hjälper. mina brillor från Glitter skyddade inte mot solen alls.

   tack för du säger till, jag får ju sällan kritik så därför tänker man inte heller på att texter kan misstolkas. jag gillar ju att kombinera plagg och inredning av kvalitét med bugdetfynd från IKEA, Zara och dylikt. det kanske inte alltid framgår. tack för du stannar här ändå! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?