Graceful stoneware

tänk vad sten kan vara vackert!! mina fyra stenfavoriter till hemmet är tveklöst följande:


klicka på bilden för info

Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emma skriver:

  Hej! Förra året gjorde du en egen julkalender till din pojkvän och jag tänkte kanske göra något liknade till min pojkvän i år. Jag vill ha lite inspiration men kan inte hitta några inlägg där du visar vad han fick. Kan du ge lite tips? :D

  • Jennifer green skriver:

   ah vad roligt!! nej, jag kunde inte berätta förrän han öppnat alla och sen glömde jag fota haha!
   han fick bland annat sina favvokex, trisslotter, en deo han älskar, raklödder-servetter Dessa, proteinpulver i portionsförpackning, ferrero rocher, ja typ mycket småsaker som jag fyllde ut med godis! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?