Useless weather forecasting

idag blir det Pitti igen, så det var skönt med lite omväxling igår och faktiskt bara njuta på sin semester. det stod att det skulle ösregna så vi tog poolområdet istället för att åka ända till stranden och lyckligtvis blev det fint väder hela dagen!

så man får liiiite sol på sig då jag jobbar varenda dag resten av sommaren, haha!


här är en liten del av stället, finns inte så många poolområden inne i Florens men detta är min favorit iallafall. när man är van vid att ha tillgång till stranden alltid så saknar man det rejält när man bor i Firenze ska ni veta.


mes-badar lite.


och en liten glass på det.


min favvo! magnum infinity, så god för oss chokladfreak.

Det här inlägget postades i /Florence. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?