Wisdom sunday

This entry was posted in /Quoting. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. M says:

  Super-J ! ( ingen smiley )

  du hade en fest du varit på för länge sen där ni hade små lappar med saker folk skulle göra under festen, nån skulle hålla tal, nån skulle va flirtig osv.. kan du dra fram det inlägget igen ? och om inte alla lappar fanns med i inlägget, orkar du skriva ner resterande ni använde ? vore jättesnällt :)

 2. M says:

  tack fina men det va va inte den :/

  nu blev jag osäker om det var hos dig jag sett det.

  det var INFÖR en fest, som när alla anlände så fick man en lapp, typ ett uppdrag att göra under kvällen senare. Det var inte ett spel eller så som man satt sig ner och gjorde.

  • Jennifer green says:

   jahaa, hmm alltså jag har varit på flera fester med det men osäker på om jag någonsin skrivit om det. jag la ut några bilder på vad jag hade när jag hade 20års-fest och skrev personliga lappar till alla. men det var över 2 år sen ju haha!
   däremot så kan jag tipsa dig om att det finns en kortlek på typ Partaj/diverse party&spelbutik som har färdiga kort med uppgifter och de är sjukt roliga! jag hade det på min 19årsfest och de var grymt kul saker! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?