I found myself when I lost you

jag är så glad när ni vänder er till mig och gör bokstavligen allt för att hjälpa till.

detta med att göra slut är något som nog alltid kommer att kännas oavsett skäl.

jag har haft fyra långa förhållande men det har också tagit slut fyra gånger. jag som vill alla väl har prioriterat min kille före mig själv många gånger men ändå tyckt att jag varit den lyckligaste som finns på jorden.

vet ni när jag var som lyckligast efter flera års förhållande i rad? i våras när jag blev singel.

klart man ska gråta lite, det är alltid nyttigt men gråt inte mer än människan är värd. var han ett svin mot dig i slutet? gråt över det faktum att förhållandet inte höll än personen i sig.

var stark ett tag. var ledsen en eller två veckor men kom sedan till insikt med att du sitter där och bölar över en KILLE. killar som du kommer ha flera i rad innan du hittar den rätta. som du kommer tro att du har en framtid med innan du inser att det finns bättre män för dig. eller kanske kommer du fram till att du faktiskt trivs bättre singel.

jag har aldrig blivit så självständig och nöjd med min vardag som jag blev av att fokusera på mig själv ett tag. att inte ständigt anpassa mig efter någon annan eller försöka vrida på mig för att göra någon nöjd. jag hittade tillbaka till mig själv och strök ett streck över de saker jag inte längre var del av. som om en stor sten lättade från hjärtat.

ingen ska någonsin få såra mig, förutom jag själv. ingen ska någonsin få göra saker bakom min rygg så jag framstår som en idiot. för jag är värd så jävla mycket bättre.

det är vi alla.

så när ni sitter där och gråter så mycket att ni knappt kan andas. slutar äta för att ni har en klump av gråt i halsen och inte kan svälja. inte vill träffa någon eller något och är beredda att ge upp allting.

tänk på att jag har suttit där, fyra gånger om.

men inte förrän nu hittade jag en kille som älskar mig precis för den jag är. som inte ställer krav eller ber mig att ändra på mig. som skrattar för att jag är lite klantig än att skälla ut mig. som väcker mig mitt i natten av tonvis med kyssar och alltid råkar börja sjunga på exakt samma mening i samma låt.

ryck upp er.

This entry was posted in /Columnist, /Personal. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. LINA says:

  TACK och woooord !

 2. Bella says:

  Det här är anledningen till att jag gillar dig så mycket! Ibland får vi se små glimtar av genialitet, och det är det som gör att din blogg sticker ut i mängden och gör den så jävla värd att läsa! Kram, du är bäst!

 3. johanna ~ says:

  åh, du är så stark. alltså jag vet inte vad jag ska säga riktigt. du är så fantastisk, och jag är glad att du märkt det själv :)
  sedan har jag ett “litet” problem jag jättegärna skulle vilja ha hjälp med (förstår självklart om du inte har tid med detta!)

  jag har gått i samma klass som en kille i 6 år, och först för ett år sedan började vi bli bättre och bättre kompisar. alla påpekar hela tiden att vi passar så bra ihop. alltså ALLA påpekar HELA tiden. nu har det dock lugnat sig liiite grand.
  det som får mig att må dåligt: jag vet att den här killen har varit kär i mig, och jag har även varit kär i honom. eftersom alla säger att vi passar så bra ihop, har det börja få mig att tänka mer och mer på honom. jag vet dock inte om det är för att alla tjatar. eller för att jag är kär i honom. han ger mig små hintar ibland, och jag tror att han fortfarande gillar mig. vad ska jag ta mig till ? han är världens goaste person, och jag vill verkligen inte förlora våran vänskap. de kommer vi nog göra om jag inte känner detsamma, för jag tror faktiskt att han gillar mig än. vi var på bio med ett par kompisar i fredags, och han verkar rätt nervös och inte alls som sig själv efter det.

  alltså vad håller jag på med. jag är 15 år, och håller på att tjata om kärlek som att jag upplevt allt. men skulle bli jätteglad om du kunde svara på detta iaf.

  du är bäst, superjenni. glöm aldrig det. puss ! <3

  • Jennifer green says:

   tusen tack fina du! och angående killen, jobbigt läge då ni redan är så bra vänner och ni inte är helt säkra på var ni står med känslorna.

   som även du skriver själv så vill du inte “förstöra er vänskap” när den redan är så stark. men jag skulle nog säga tvärtom; är ni så pass bra vänner så går det inte att göra det awkward. skulle ni nu flörta och kanske till och med pussa varandra men upptäcka att det inte alls klickar, så bör det vara något ni kan skratta åt senare. jag har själv ett par gånger haft måånga bästa killkompisar och en gång hamnat i samma sits där jag själv trodde att vi gillade varandra, det visade sig att det inte fanns det där lilla sista men idag skrattar vi som fan åt det.

   så du har egentligen inte mycket att förlora, helt beroende hur ni båda tar saker och ting givetvis. jag hade fortsatt som det är nu men lagt in några oskyldiga flörtar och se hur han reagerat. kanske passar ni perfekt eller så är ni bara otroligt lika i personligheterna och sättet. you’ll never know if you never try! pussar!

 4. Ebba says:

  Alltså, Jennifer. Du är min idol inom alla kategorier. Så jäkla klockren och vill kommentera så mkt om ***det***! Love yaaaa.

 5. olof says:

  men asså…. förstår du inte att alla , exakt alla, förhållanden är sådär fina i början, sen efter ett tag säger man ifrån mer och börjar klaga lite på störiga saker…

  det finns inget som heter perfect match, förhållanden handlar om att respektera den andres flaws och leva med dom…

  • Kim says:

   Precis det hon förklarar i slutet genom att säga att T är den första som ej velat ändra på något eller nu i detta fall stört sig på att hon är klantig som är en av hennes ‘flaws’.
   Tard.

   • olof says:

    och hur långt tror du dom hade kommit om man direkt i början börjar anmärka på saker ? nej sånt kommer senare…

    sen finns det ingen anledning att börja med att kalla varandra fula ord unga dam…

    • Jennifer green says:

     nu var det väl inte det som var poängen med texten, Olof.

     jag vill få fram att folk skall sluta leva livet bara för att deras förhållande tagit slut. som du själv skriver så kommer det hända så jäkla många fler gånger.

     • olof says:

      och det tycker jag är bra du gör.. men du målar också upp en ide för dessa unga tjejer att det är helt ok att efter årslånga förhållanden redan 2 veckor efter dom tatt slut börja ragga på nästa kille.. det vet jag inte riktigt om det är en så bra ide..

      det kanske passar vissa, men det som är bra för själen är nog läkning på egen hand, inte hoppa i säng me nån annan…

 6. Sandra says:

  Önskar att fler kunde känna likadant och ta sånt med en nypa salt! Bästa :)

 7. Åh, shit vilket bra inlägg. Länkade det i min blogg för att jag tyckte det var så sjukt jävla bra!! Hoppas det var okej :)

 8. Lovisas says:

  Sååå rätt!

 9. sabina says:

  Tack jennifer!
  Bra skrivet <3

 10. Emelie says:

  Vad jag älskar med dig är hur du förklarar hur viktigt det är med självständighet medans du är i förhållande. Det verkar så himla moget och ömsesidigt mellan dig och Timmie. Att ni ger varandra precis de space som krävs trots att ni är så kära.

  Och du har så rätt i allt du skriver, som vanligt. Ingen är värd ens tårar. Ryck upp dig liksom, så jäkla rätt.

  • Jennifer green says:

   tack snälla! jag tror att man tar med sig lite lärdom från varje förhållande för att göra det andra bättre. nu “måste” vi ge varandra massor med utrymme att hitta på vad man vill då vi ses så sällan, allt för attfå tiden att gå snabbare liksom hihi!
   massa kramar

 11. Suz says:

  Vet inte vad jag ska skriva mer än att du alltid förgyller min vardag med dina underbart genialiska texter, roliga inlägg och bilder där du bjuder på dig själv. Tack! <3

 12. Madeleine says:

  Kloka ord :)

 13. Matilda says:

  Du är så mitt i prick! Varje gång!!

 14. mathilda says:

  Du är heelt fantastisk!!

 15. Natalie says:

  Den texten ska jag spara och läsa ibland, jättebra skrivet!
  Haha texten på slutet med Coldplay försöker jag förstå dock, är ett stort fan av dem! Är deras texter så invecklade, eller vad menas? :o

 16. Ebba says:

  Sitter exakt fast i den skiten nu efter att ha lämnat en kille som bröt ner mig under två års tid. Tack somfan. Nu klarar jag några dagar till utan att hamna i ett totalt sammanbrott

 17. Judith says:

  aameeen du är ju för himla jädrans BRA superjenni! himla bra, smart, fint, genomtänkt och klokt inlägg:) kram på dig

 18. JB says:

  Din text värmde mitt hjärta, så fint skrivet! Du är så bra!

 19. ida says:

  Du och dina fantastiska texter alltså!! Du kan då sätta rätt ord på allt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?