Good enough for me

aaaw, har pratat minneshändelser från skatan med en vän och saknar den rackaren. hon dog, tyvärr, efter att ha varit stålskatan som klarat allting så grejade hon inte att överleva en krock i domstenskogen i sommras.

här har ni världens bästa; min första bil Skatan

(och ett gäng dåliga parkeringar)

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. johannapanna says:

  Tjeeenare tuffing! Hittade din blogg här om dagen och måste bara säga att jag blev obsessed på en gång. Satt i flera timmar och bläddrade i arkivet!
  Tack och bock för en bra blokk (öh blogg)

 2. Ebba says:

  Haha vilken söt liten tuffing! Själv har jag en liten Svarte Petter! :D älskar din blogg! Kram :)

 3. L I L I J A says:

  Hahah, härliga bilder :D

  Min förste bil hette “Den fule fan” & var en skruttig & liten gammal blå volvo. Det blev en del bucklor & grejer på den för jag var inte så rädd om den. Men den höll ändå ganska länge. Ahh… Minnen.. ;)

  • Jennifer green says:

   hahah schysst namn! skatan kanske inte heller är det vackraste! ellerhur man saknar nästan att ha sin plastbil igen, de bilarna jag kör med nu hade jag blivit avrättad om jag krockat med, men har som tur va lärt mig parkera! ;D

 4. Mathilda says:

  hahahaha. Åh vad underbart. Men stackars bilen :(

  • Jennifer green says:

   haha veet stackars min lilla son :( hade en som heter Bettan också men hon kokade ihjäl, väldigt hemskt scenario!

 5. EBBA says:

  HAHAHAHAGAH!!!! “tänd ljuset” å sen “släck ljuset” glömde du det elle? Hahha xD

  • Jennifer green says:

   hahah! de på bilverkstan dog av skratt när de såg de! ja, jag glömde alltid starta ljuset så fick jag ta dit en liten skylt. sen så glömde jag släcka det så den stod med helljus i 7 timmar och batteriet dog så jag inte kunde starta. så fick bli en skylt till, därefter glömde jag aldrig det ;)

 6. cornelia says:

  asså förlåt men, hur fasiken fick du körkort, du parkerar ju som en kratta.. haha ;://

  • Jennifer green says:

   haha Du! det undrar jag med, jag var riktigt dålig på att både köra och parkera de första halvåret. som tur var är dessa parkeringar två år gamla, idag går det smidigt förutom när jag fickparkerar men sånt undviker jag ;D

 7. ida says:

  Hahhaha klockren lapp då :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?